Voortgang van de bouw

31 maart '21

Trebbe werkt hard door op de bouwplaats en deelt met ons de voortgang van deze maand. Extravert is een groen en duurzaam gebouw dat zien we nu al terug, want de eerste planten zijn gearriveerd. Kijk je mee?

Vanaf de bouwplaats

Extravert is een groen en duurzaam gebouw. Inmiddels zijn de zonnepanelen op het dak gemonteerd. Laat de zon maar schijnen! Want met de zonnepanelen wordt de energie van de zon opgevangen en omgezet tot stroom.

Het gebouw wordt steeds beter zichtbaar. Alle steigers zijn afgelopen maand gedemonteerd. Hiermee wordt het prachtige gebouw Extravert écht goed zichtbaar. Binnen zijn alle dekvloeren gelegd en is het tegelwerk tot en met de vijfde verdieping klaar. Ook de eerste pergola’s zijn gemonteerd.

En de eerste planten zijn geleverd voor de bloembakken op het balkon. Om het allemaal nog mooier te maken! Op de foto's zie je de plaatsing van de balkonafscheiding en de bloembakken. Een niet alledaagse klus. Dankzij de camera in de kraan heeft de kraanmachinist goed zicht op wat hij doet. Daarnaast vraagt het om een goede afstemming tussen de kraanmachinist en zijn collega’s ter plekke. En missie geslaagd voor Trebbe, want alle balkons zijn ondertussen gemonteerd.

Meer nieuws? Ga naar het overzicht
Hoe duurzaam is Extravert? Lees het hier