Voor iedere woonwens een passend appartement

5 april '19

Op zoek naar een Nieuwbouw appartement in Almere Buiten? Zoek niet verder, in het complex Extravert komen maar liefst 73 appartementen. Voor elke woonwensen een passend appartement. Ga jij voor een 3- of 4-kamer appartement of toch liever voor die fijne studio?

Schrijf je in op jouw favoriete woningtype om straks in aanmerking te komen voor één van deze prachtige appartementen.

image alt

Penthouse

Het enige penthouse wat Extravert rijk is, is gelegen op de 10e verdieping van het appartementencomplex. Het penthouse is zowel met de trap als met één van de beide liften te bereiken. Ben je boven dan stap je gelijk je penthouse in. De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken van het penthouse. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer en inloopkast. Via de hal zijn nog 2 slaapkamers te bereiken, waarvan ook makkelijk 1 grote slaapkamer gemaakt kan worden. In dit gedeelte bevindt zich eveneens een apart toilet, badkamer met douche en wastafel.

Inschrijven
image alt

4-kamer appartement

Extravert kent verschillende types 4-kamer appartementen met verschillende indelingen, zodra de plattegronden van deze types definitief zijn vastgesteld, worden deze gepubliceerd op de website. De entree van de 4-kamer appartementen op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw, waarbij je binnenkomt in een hal die toegang geeft tot de woonkamer met keuken. De entree van de 4-kamer appartementen in het laagbouwgedeelte bevindt zich aan de galerijzijde. In het hoogbouwgedeelte stap je uit de lift zo je comfortabele appartement in. Alle appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en toegang tot terras of balkon, 3 volwaardige slaapkamers en een compleet uitgeruste badkamer.

Inschrijven
image alt

3-kamer appartement

Extravert kent verschillende types 3-kamer appartementen met verschillende indelingen, zodra de plattegronden van deze types definitief zijn vastgesteld, worden deze gepubliceerd op de website. De entree van de 3-kamer appartementen op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw, waarbij je binnenkomt in een hal die toegang geeft tot de woonkamer met keuken. De entree van de 3-kamer appartementen in het laagbouwgedeelte bevindt zich aan de galerijzijde. In het hoogbouwgedeelte stap je uit de lift zo je comfortabele appartement in. Alle appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en toegang tot terras of balkon, 2 volwaardige slaapkamers en een compleet uitgeruste badkamer.

Inschrijven
image alt

Studio

Beide studio’s zijn gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex en zijn te bereiken via de centrale hal met de lift of de trap. Ben je boven dan stap je gelijk je studio in. Entree met meterkast, toegang tot een badkamer met toilet, aparte douche en een wastafel. In de hal is een nis gecreëerd waar je je jas op kunt hangen. Je studio heeft een oppervlak van ongeveer 40 m2 en geeft ruimte aan een keuken die van alle gemakken is voorzien, je kunt er makkelijk een eettafel met 4 stoelen kwijt om heerlijk te tafelen met je vrienden. Dan is er nog voldoende ruimte over voor een 2-persoonsbed en aan de voorzijde van de woning kun je heerlijk neerploffen op je bank en kijken naar je favoriete serie op Netflix.

Inschrijven
  Nieuws
  Planning