Opgeleverd

Extravert: nieuwbouw Almere Buiten

Naast het Meridiaanpark in Almere Buiten staat het nieuwe appartementencomplex Extravert. Een fraai woongebouw met 73 comfortabele nieuwbouwappartementen en een groen karakter. Groen door de geïntegreerde plantenbakken in het buitenmetselwerk, de ligging in het groenste stadsdeel van Almere met het park naast de deur, én vanwege het duurzame karakter van het gebouw. Het nieuwe wooncomplex Extravert is in 2021 geheel opgeleverd en alle appartementen zijn bewoond.

image alt

Comfortabel wonen

Extravert bestaat uit 73 comfortabele, gelijkvloerse nieuwbouwappartementen, waarvan de meeste met een woonoppervlakte tussen de 70 m2 en 90 m2. Studio’s, 3- en 4-kamer appartementen met veel woongenot dankzij de lichte kamers, een compleet ingerichte keuken en een eigen balkon of terras. Op de 10e verdieping bevindt zich bovendien een riant penthouse van circa 120 m2 met een groot balkon. De verkoop van de woningen is gestart in juli 2019 en in april 2020 werd de 1e paal van het complex in de grond geslagen.

image alt

Groen en duurzaam wonen

Extravert is in alle opzichten een ‘groen gebouw’ in het groenste stadsdeel van Almere. Alle appartementen zijn zeer duurzaam en voorzien van energielabel A, onder meer doordat ze gasloos zijn en goed geïsoleerd. De woningen beschikken over een collectieve warmtepomp en op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst. Ook aan de buitenzijde van het gebouw is het groene karakter zichtbaar. Zo zijn in het buitenmetselwerk plantenbakken meegenomen, waarvan een aantal met bomen. En met het Meridiaanpark naast de deur, sta je met een paar passen lopen midden in de natuur.

Alles binnen handbereik

Wie woont in Extravert in Almere buiten, woont in een groene omgeving met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Station Almere Buiten ligt op 5 minuten lopen en met de auto ben je binnen 10 minuten op de A6. Het winkelcentrum van Almere Buiten ligt op loopafstand van de nieuwe appartementen en een paar minuten verder bevinden zich de megastores van Doemere. Bovendien biedt Almere Buiten voor de kinderen voldoende aanbod voor basis- en voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.