Trebbe en BPD slaan eerste paal appartementencomplex Extravert Almere Buiten

15 april '20

Op 7 april jl. zijn Trebbe en gebiedsontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development) gestart met de bouw van het appartementencomplex Extravert in Almere. Extravert biedt straks plaats aan 73 comfortabele nieuwbouwappartementen. Met Extravert wordt invulling gegeven aan de toenemende vraag naar duurzame koopappartementen.

Trebbe vindt het prachtig om te zien

Antje de Groot-Schuttert directeur bij Trebbe: “Ik vind het prachtig om te zien dat we in een gebied waar we al een aantal mooie appartementencomplexen voor woningcorporatie GoedeStede hebben gerealiseerd nu ook invulling kunnen geven aan de vraag naar koopappartementen. Het is natuurlijk helemaal fantastisch dat het zo’n prachtig groen gebouw wordt en dat is mede gestimuleerd door de gemeente Almere.”

BPD trots op start bouw Extravert

Dick Boekhout, ontwikkelingsmanager bij BPD: “Met trots kijken wij naar de start van de bouw van het project Extravert in Almere Buiten. Dit project biedt de starter op de woningmarkt kans om op een mooie plek in Almere te wonen. Meer dan driekwart van deze woningen is toegankelijk voor tweeverdieners met een modaal inkomen. Door een mix van studio’s, 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen is er plek voor zowel alleenstaande als gezinnen, jong en oud.”

Video start bouw Extravert

Video gemaakt van het inslaan van de eerste vibro paal voor de woningen van Extravert.

Andere nieuwsberichten? Lees je hier
Nog vragen? Neem contact op