Start verkoop en definitieve prijzen Extravert

2 juli '19

De verkoop start op woensdag 10 juli 2019 om 17.00 uur. Ook zijn de definitieve prijzen van de 73 woningen in Extravert vastgesteld. Interesse in 1 van de woningen? Lees dan snel verder, zodat je precies weet hoe de inschrijving werkt.

De prijzen

Eerder al hebben we een prijsindicatie gegeven voor de woningen in Extravert. Wij hebben ondertussen de puntjes op de i gezet en de definitieve prijzen op deze website gezet. 

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Volledig afgewerkte badkamer en toilet.
  • Een keukencheque t.w.v. € 3.750,- te besteden bij Eigenhuis Keukens.
  • Privé parkeerplaats
  • Duurzame en energiezuinige woning (en dus lagere energiekosten!). Je woning wordt o.a. gasvrij verwarmd, gekoeld en van warm water voorzien.
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop (dat noemen we kosten koper (k.k.))

Klik door en scroll omlaag. Klik een woningtype van je keuze aan en bekijk de bouwnummers en bijbehorende prijzen.

Bekijk de prijzen

De verkoop start!

Vanaf woensdag 10 juli 2019 om 17.00 uur kun je je inschrijven voor de woningen van nieuwbouwproject Extravert. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je vanaf 10 juli 17.00 uur jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt daar tot 25 juli 17.00 uur de tijd voor. LET OP: zorg ervoor dat jij jouw interesse in 1 van de woningen kenbaar hebt gemaakt, door jouw NAW-gegevens in te vullen bij een woningtype of bouwnummer naar keuze. Alleen dan ontvang je op 10 juli a.s. automatisch een reminder per mail om je in te schrijven.

Op vrijdag 26 juli vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt snel daarna te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen. Meer weten over de inschrijf- en toewijzingsprocedure?

Tip: Doe een financiele check om jouw kansen op een woning te vergroten. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

Informatieavond

Heb je nog vragen over de woningen of over de inschrijfprocedure? We organiseren speciaal hiervoor een inloop-informatieavond op woensdag 10 juli op het kantoor van Makelaardij Van der Linden. Het hele Extravert team staat klaar om je te woord te staan. Heb je nog financiele vragen? De lokale Rabobank is ook aanwezig tijdens de informatieavond om al jouw vragen te beantwoorden.

Informatieavond
Makelaardij Van der Linden
Tijd: 18.00 - 19.30 uur
Adres: Randstad 23-01 1314 Almere

  Alles over het Mijn Eigen Huis account
  Alles over de inschrijfprocedure