Nieuw woningaanbod in Almere Buiten

19 maart '19

Op zoek naar een appartement in Almere Buiten? Naast het Meridiaanpark in Almere Buiten wordt appartementencomplex Extravert ontwikkeld. Het complex bestaat uit een laagbouw van vier verdiepingen en een hoogbouw van 10 verdiepingen. Je hebt de keuze uit totaal 73 appartementen, in grootte variërend van circa 40 m2 tot 120 m2.

Laagbouw

In de laagbouw heb je op de begane grond de keuze uit vier appartementen van circa 70 m2. De 1e tot en met 4e verdieping bestaat uit zeven appartementen van circa 65-75 m2. Al deze appartementen hebben twee slaapkamers.

Hoogbouw

De hoogbouw begint op de begane grond met één appartement van circa 85 m2, de 1e verdieping telt twee studio’s van circa 40 m2 en drie appartementen (circa 7m2, 77 m2 en 85 m2). Op de 2e tot en met de 9e verdieping vind je vier appartementen, allemaal tussen circa 70 m2 en 90 m2. Op de bovenste verdieping heb je de keuze uit twee appartementen van 77 m2 en 85 m2 en een penthouse met een oppervlakte van circa 120 m2, waarbij de twee balkons nog niet eens zijn meegerekend.

Entree

Bezoekers melden zich in de entreehal, waar jij ze vanuit je appartement toegang kunt geven tot de lift of het trappenhuis. Vanaf daar komen ze op de galerij en bij je voordeur. In de entreehal staan ook de postbussen.

Op de hoogte blijven?

Wil jij straks ook eigenaar zijn van zo'n heerlijk comfortabel appartement dicht bij alle voorzieningen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief door jouw favoriete woningtype een hartje te geven en een persoonlijk account aan te maken. We houden je dan regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen van de bouw van appartementencomplex Extravert.

Contact Ik heb een vraag!
Woningaanbod Welke woning is jouw favoriet?