Extravert
Logo Logo
28 januari '20

LIV woonbelevingscentrum

Een nieuwe woning, fantastisch! Bezig zijn met je droomhuis geeft voldoening, maar het kost ook veel tijd. Daarom is het dan ook fijn als je niet afzonderlijk naar de keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe woning helemaal aansluit bij je wensen, behoeften en verwachtingen.

Advies op maat

Bij LIV krijg je vakkundige begeleiding van adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld wonen, bouwopties, keuken en badkamers en inrichten. Zo heb je in LIV de gelegenheid al jouw wensen of vragen door te spreken. Op deze manier krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden en financiële ruimte voor zaken als meerwerk en inrichting. Heb je in dit plan jouw woning gekocht? Dan ga je samen met onze kopersbegeleider alle bouwgerelateerde zaken doorspreken. Stap voor stap doorloop je het proces en maak je de juiste keuzes voor jouw droomwoning.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.