10 juli 2019

Start verkoop De Eenheid

Woensdag 10 juli om 17.00 uur starten we met de verkoop van Extravert! Inschrijven kan vanaf dan online via je persoonlijke account. Heb je nog vragen? Je kunt ze stellen tijdens een inloop informatieavond op 10 juli tussen 18.00 en 19.30 uur bij Makelaardij Van der Linden.

Mis je nog informatie?

4 juli '19

De start verkoop begint al snel, maar je hebt nog geen informatie gezien over bijvoorbeeld meerwerkopties? Of wil je weten uit welk materiaal het raamkozijn bestaat, maar heb je dat nog niet voorbij zien komen? Geen paniek. Ondanks dat we al veel informatie met je gedeeld hebben over deze woningen, zijn we nog bezig om de allerlaatste puntjes voor je op papier te zetten. We delen deze informatie met je zodra de verkoop start! 

Inloop informatieavond

Heb je nog vragen over de woningen of over de inschrijfprocedure? We organiseren speciaal hiervoor een inloop-informatieavond op woensdag 10 juli op het kantoor van Makelaardij Van der Linden. Het hele team van Extravert staat klaar om je te woord te staan. Heb je nog financiele vragen? De lokale Rabobank is ook aanwezig tijdens de informatieavond om al jouw vragen te beantwoorden.

Inloopavond:
Datum: Woensdag 10 juli 2019
Tijd: 18.00 - 19.30 uur
Adres: Makelaardij Van der Linden,  Randstad 23-01 in Almere

Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt vanaf aanmelding voor Extravert, tot het tekenen van je contract.

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door op het hartje te klikken bij het woningtype dat je bevalt of je vult jouw gegevens in bij het woningtype van je keuze. Om je vanaf woensdag 10 juli 17.00 uur in te kunnen schrijven voor de woningen heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Zorg dus dat je die alvast aan maakt!

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum (van 10 juli 2019 17.00 uur tot 25 juli 2019 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op! Je krijgt bovengenoemde e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Heb je de mail niet ontvangen, maar wil je je wel inschrijven voor de woningen? Geen probleem. Maak een Mijn Eigen Huis-account aan, log in en je kunt je alsnog inschrijven voor de woningen.

Stap 3: Toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van alle voorkeuren die wij binnen krijgen (maximaal 5 voorkeurswoningen per belangstellende).
Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, geven we inschrijvers die een financiele check hebben geupload, voorrang. Zijn dat nog steeds meerdere kandidaten? Dan kijken we naar de inschrijfdatum op de betreffende projectfase. Diegene met de langste inschrijving, krijgt de woning toegewezen. 

Stap 4: Optie of reserve, en dan?

Heb jij een woning toegewezen gekregen? Dan plan je een afspraak in met de makelaar om de vervolgstappen te doorlopen. Heb jij geen woning toegewezen gekregen? Dan sta je als reservekandidaat in ons systeem. Zodra er een bouwnummer (waar jij je op hebt ingeschreven) vrij komt, wordt er contact met je opgenomen.

Een nieuwbouwwoning kopen

Een nieuwbouwwoning kopen... Het werkt toch net even iets anders dan een bestaande woning. Wij nemen je nog eens helemaal mee door het hele proces. Bekijk deze videoreeks en je bent helemaal op de hoogte! Klik links bovenin om de volgende video uit de reeks te bekijken.

De voordelen op een rijtje Persoonlijk account
Welke woningtype heeft jouw voorkeur? Bekijk het woningaanbod