Extravert
Logo Logo

Wonen in Extravert in Almere Buiten, is wonen met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum van Almere Buiten ligt op loopafstand van je nieuwe appartement. De megastores liggen maar een paar minuten verder. In Almere Buiten vind je tevens scholen voor basis onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Een ideale locatie dus! En gelukkig zijn er nog enkele nieuwbouwappartementen beschikbaar in Extravert...

Lees verder

De verkoop van Extravert is gestart en vrijdag 26 juli hebben alle inschrijvers te horen gekregen of zij een optie op een woning hebben. Er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar. Interesse?

Lees verder

Vandaag wordt bekend gemaakt aan de inschrijvers van Extravert of zij een woning toegewezen hebben gekregen. Wat komt er daarna allemaal op je af?

Lees verder

De studio's, appartementen en het penthouse in nieuwbouwproject Extravert zijn nu in verkoop! Je hebt nog tot donderdag 25 juli 17.00 uur om je online in te schrijven voor de woningen.

Lees verder

We hebben een 360 graden impressie gemaakt waarmee je vanuit de lucht kunt zien hoe Extravert er uit komt te zien. Kijk je mee?

Lees verder

Er zijn prachtige nieuwe beelden van Extravert te vinden op de website. We hebben interieurimpressies laten maken, beelden van de buitenkant van het bijzondere complex, 360 graden beelden en nog veel meer. Nieuwsgierig?

Lees verder

Woensdag 10 juli om 17.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject Extravert. Je kunt je online inschrijven via je persoonlijke account, voor jouw favoriete bouwnummers. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

De verkoop start op woensdag 10 juli 2019 om 17.00 uur. Ook zijn de definitieve prijzen van de 73 woningen in Extravert vastgesteld. Interesse in 1 van de woningen? Lees dan snel verder, zodat je precies weet hoe de inschrijving werkt.

Lees verder

ZON ontwikkelt duurzame energieoplossingen en voorziet ook Extravert van een duurzame en gasvrije warmte- en koudevoorziening. We vertellen je graag wat dat inhoudt voor de woningen in Extravert.

Lees verder

Alle 73 bouwnummers van Extravert staan nu live. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Zo ben je vast goed voorbereid wanneer de verkoop start.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.