Extravert
Logo Logo

De laatste woning van Extravert is verkocht. Lees hier wat dat voor jou betekent ook al ben jij niet een van de gelukkige nieuwe bewoners.

Lees verder

Trebbe is druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw van Extravert. Eind maart zullen zij starten met het uitgraven van de bouwput als formele start van de bouw.

Lees verder

Wanneer je een woning in Extravert hebt of krijgt toegewezen krijgt komt er veel op je af. Daarom is het prettig als je niet afzonderlijk naar de keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Dat is ideaal toch!

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd naar 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

De adressen zijn bekend

Woon jij binnenkort in de Buenos Airesstraat? Dan ben je vast benieuwd naar je huisnummer. In dit overzicht zie je alle bouwnummers en de bijbehorende adresgegevens. Neem snel een kijkje, dan weet jij wat straks jouw adres is!

Lees verder

Yes! Inmiddels is 70% van de woningen verkocht. Twijfel jij nog of Almere de stad voor jou is? Hier zijn 7 goede redenen om er een appartement te kopen.

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Wonen in Extravert in Almere Buiten, is wonen met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum van Almere Buiten ligt op loopafstand van je nieuwe appartement. De megastores liggen maar een paar minuten verder. In Almere Buiten vind je tevens scholen voor basis onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Een ideale locatie dus! En gelukkig zijn er nog enkele nieuwbouwappartementen beschikbaar in Extravert...

Lees verder

De verkoop van Extravert is gestart en vrijdag 26 juli hebben alle inschrijvers te horen gekregen of zij een optie op een woning hebben. Er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar. Interesse?

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.