Extravert
Logo Logo

Wil je weten hoe de bouw van Extravert vordert in mei? Hier lees je meer over de vorderingen van deze maand.

Lees verder

Less is more. Voor heel wat interieurs is dat inderdaad het geval. Maar van een hele reeks witte muren met witte meubels word je ook niet altijd vrolijker. In dat geval is het interessant om eens na te denken over een eyecatcher in je huis. Maar wat is dat nu, zo’n eyecatcher? Welk voorwerp trekt alle aandacht? Hoe maak je een ruimte levendiger, gezelliger of simpelweg mooier? Wij helpen je graag met deze 7 tips.

Lees verder

Op 7 april jl. zijn Trebbe en gebiedsontwikkelaar BPD gestart met de bouw van het appartementencomplex Extravert in Almere. Bekijk de foto's en de video hier.

Lees verder

De grondboringen voor Extravert zijn inmiddels klaar en de bronnen in het parkeerterrein zijn horizontaal gekoppeld. Lees hier meer over wat deze week op de bouwplaats gaat gebeuren.

Lees verder

De laatste woning van Extravert is verkocht. Lees hier wat dat voor jou betekent ook al ben jij niet een van de gelukkige nieuwe bewoners.

Lees verder

Trebbe is druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw van Extravert. Eind maart zullen zij starten met het uitgraven van de bouwput als formele start van de bouw.

Lees verder

Wanneer je een woning in Extravert hebt of krijgt toegewezen krijgt komt er veel op je af. Daarom is het prettig als je niet afzonderlijk naar de keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Dat is ideaal toch!

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd naar 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

De adressen zijn bekend

Woon jij binnenkort in de Buenos Airesstraat? Dan ben je vast benieuwd naar je huisnummer. In dit overzicht zie je alle bouwnummers en de bijbehorende adresgegevens. Neem snel een kijkje, dan weet jij wat straks jouw adres is!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.