Extravert
Logo Logo

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd naar 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

De adressen zijn bekend

Woon jij binnenkort in de Buenos Airesstraat? Dan ben je vast benieuwd naar je huisnummer. In dit overzicht zie je alle bouwnummers en de bijbehorende adresgegevens. Neem snel een kijkje, dan weet jij wat straks jouw adres is!

Lees verder

Yes! Inmiddels is 70% van de woningen verkocht. Twijfel jij nog of Almere de stad voor jou is? Hier zijn 7 goede redenen om er een appartement te kopen.

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Wonen in Extravert in Almere Buiten, is wonen met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum van Almere Buiten ligt op loopafstand van je nieuwe appartement. De megastores liggen maar een paar minuten verder. In Almere Buiten vind je tevens scholen voor basis onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Een ideale locatie dus! En gelukkig zijn er nog enkele nieuwbouwappartementen beschikbaar in Extravert...

Lees verder

De verkoop van Extravert is gestart en vrijdag 26 juli hebben alle inschrijvers te horen gekregen of zij een optie op een woning hebben. Er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar. Interesse?

Lees verder

Vandaag wordt bekend gemaakt aan de inschrijvers van Extravert of zij een woning toegewezen hebben gekregen. Wat komt er daarna allemaal op je af?

Lees verder

De studio's, appartementen en het penthouse in nieuwbouwproject Extravert zijn nu in verkoop! Je hebt nog tot donderdag 25 juli 17.00 uur om je online in te schrijven voor de woningen.

Lees verder

We hebben een 360 graden impressie gemaakt waarmee je vanuit de lucht kunt zien hoe Extravert er uit komt te zien. Kijk je mee?

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.